Bulvár, celeb

2008.09.12. 10:17

Kelemen Anna: őrült mellcsere

<p>Most már nincs megállás: szinte sorban állnak a nők a plasztikai klinikák ajtajában, hogy befeküdjenek a szépészeti sebész kése alá. Hol vannak már azok az idők, amikor csak a jómódú és középkorú dámák úri passziója volt a plasztikai sebészet!</p>

Az új őrület elragadta a tiniket is, ma már a 17-18 évesek is nagyobb mellet kérnek karácsonyra vagy érettségire. Úgy tűnik, a szebbik nem jó néhány képviselője között mintha verseny folyna: kinek van nagyobb szilikonja?

Jelen pillanatban Kelemen Anna a magyar sztárok között csúcstartó. A botrányhősnő a napokban támasztotta meg keblét minden idők legnagyobb térfogatú szilikonpárnájával: a nyuszilány immár 700 köbcentiméteres kebellel pózolhat - jelentette elsőként a Tabu Rádió.

Szeptember 5-én a legnagyobb titoktartás mellett az Erzsébet kórházban végezték el Annácskán a 2,5 órás beavatkozást – árulta el névtelenséget kérő informátorunk. Szavait megerősítette Annácska szobatársa.

Kíváncsi a folytatásra? http://www.blikk.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!