Ma indul Magyarország legbiztonságosabb árverése, a Topaukció!

Ma indul Magyarország legbiztonságosabb árverése, a Topaukció!
Mától lehet licitálni a www.topaukcio.hu oldalon. Regisztráljon (újra), és találja meg álmai ajánlatát! Szeretne többet tudni a Topaukció árverésről? Az hetedik Topaukciónál is ugyanaz a mottónk „Magára vessen, aki nem kérdez!”

A weboldalona legapróbb részletekig tájékozódhat. Az Így működik és a Gyakori kérdések menüpont alatt a legkülönbözőbb kérdésekre is választ kaphat – ezekből mazsoláztunk:

Hogyan tudok licitálni?

Az ajánlatokat Ön is, de akár a szerver is megteheti. Ez azt jelenti, hogy a titkos mximum licit megadásával rögzítheti, hogy mennyi pénzt akar kiadni az adott ermékért/szolgáltatásért. A liciteket innentől a szoftver teszi meg Ön helyett, amely mindig éppen csak akkora összeggel emeli az ajánlatot, hogy Ön a vezető pozícióját megőrizze – az árverés lezárulásáig, illetve a titkos licitmaximum összegéig.

Mi az a kikiáltási ár?

Először a kikiáltási árat kell a termékért megadni (ez a kereskedelmi ár 50 százaléka). A kikiáltási ár a legkisebb licit, amelyet kezdésként a rendszer elfogad.

Hogyan tudhatok meg többet a felkínált árucikkről?

Amennyiben az Ön számára nem elegendő az árucikk leírásában található információ, akkor közvetlen kapcsolatba léphet a termék eladójával. Az elérhetőségek közül használhatja a telefonszámot vagy akár a címet is, és amennyiben szeretné megtekinteni az árut, akkor kérjük, látogasson el az eladó üzlethelyiségébe!


Licitáljon és nyerjen!

Egyszerre hány árucikkre lehet licitálni?

Amennyire szeretne. A különböző árucikkek árverezése egymástól függetlenül történik (a zárás sem egyszerre történik, termékenként eltérő módon). Ennek megfelelően minden árucikket megvehet, amelyre ajánlatot tesz.

Visszavonhatom az ajánlatomat?

A megadott ajánlat kötelező érvényű és visszavonhatatlan. A titkos licitmaximumot is utólag csak felfelé módosíthatja.

Mikor tudom meg, hogy én nyertem-e?

Közvetlenül az árverés befejezése után tájékoztatást kap (e-mail) arról, hogy az Öné lett-e az árucikk.

Licitáljon, és nyerjen! A kalapács június 29-én üt le! Válogasson több, mint 2000 egyedi ajánlat közül! Az árveréshez jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!