Ma este eldől, ki a legszebb Loki-szurkoló

Akt.:
Ma este eldől, ki a legszebb Loki-szurkoló
© Fotó: DVSC Facebook
Debrecen – Kialakult a Loki Szépe döntőjének tízes mezőnye. A fináléra a Loki Klubba várják a szurkolókat 18.50-kor.

November 1-jén 16 órakor lezárult a Loki Szépe szavazás, a jelentkezők egy hétig gyűjthették a lájkokat a DVSC hivatalos Facebook-oldalán. A 10 legtöbb lájkot gyűjtő hölgy jutott be a szerda este 18.50-kor rendezendő döntőbe, ahol a Loki játékosai és vezetői döntenek a végső győztesről.

A döntőbe jutott 10 versenyző: Nagy Boglárka, Győri Nikolett, Bihari Dorina, Simics Petra, Simonka Klaudia, Nagy Kitti, Borsos Orsolya, Bede Liliána, Dudás Regina, Pekár Zsófia.

Hatalmas érdeklődés volt egyébként a versennyel kapcsolatban, a legtöbb lájkot kapó lány 1710 szavazattal végzett az első helyen, de minimum 430 lájkra volt szükség ahhoz, hogy valaki bejusson a legjobb tízbe.

A DVSC várja tehát a szurkolókat a Loki Klubba, ahol a rendezvény után nem ér véget a program, hisz azon kívül, hogy a jelenlévők személyesen is beszélgethetnek a játékosokkal, három óriáskivetítőn is figyelemmel kísérhetik majd az egyes Bajnokok-Ligája mérkőzéseket. Ismét lesz BL-tippjáték, valamennyi szerdai összecsapásra kell majd tippelni, aki pedig a legtöbbet helyesen eltalálja, DVSC ajándékcsomagot kap. Továbbá minden vendég 20% kedvezménnyel fogyaszthat forralt bort, forró csokit és házi szörpöt.
hirdetés