Müller Péter egy év után újra Debrecenbe készül

Müller Péter
Müller Péter
Debrecen – Müller Péter utoljára tavaly ősszel tartott előadást a Mesterkurzus-sorozat keretében a debreceni Lovardában, ahol zsúfolt telt ház és óriási szeretet fogadta őt.

Az író akkor egy komoly, fajsúlyos témáról, sorsról, végzetről és gondviselésről osztotta meg gondolatait a közönséggel.
Az idén egy egészen más arcát ismerhetik meg mindazok, akik ellátogatnak október 12-i Mesterkurzus-előadására, a Lovardába.

Mi foglalkoztatja Müller Pétert a leginkább?

 

Mivel Müller Pétert napjainkban az foglalkoztatja leginkább, hogy miként őrizhetjük meg belső derűnket és harmóniánkat egy zaklatott, nyugtalan, félelemmel és fájdalommal teli világban, hamarosan megjelenő könyve és debreceni előadása is az öröm művészetéről szól. Meggyőződése, hogy ma csak erről érdemes írni, beszélni, célja pedig, hogy a repülés, a tánc élményéhez, az önfeledt boldogság törékeny pillanataihoz segítse közelebb hallgatóságát.
Október 12-én tehát kihagyhatatlan program várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy igazán derűs, örömteli estét korunk egyik legnagyobb hatású magyar gondolkodójával.
A helyszínen kedvezményes áron lehet megvásárolni Müller Péter műveit, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is, illetve a Mesterkurzus-standon nívós, pszichológiai témájú könyvek hatalmas választéka várja az érdeklődőket.

INFO
Jegyek elővételben már kaphatók a Hajdú-bihari Napló székházában (előfizetők számára kedvezményes áron), a Lovardában, valamint a Tourinform és a Campus Jegyirodában (az egyetem főépületében, a büfé mellett).