Müller Péter az öröm művészetéről

Müller Péter az öröm művészetéről
Debrecen – Október 12-én a Lovardában találkozhatunk a népszerű íróval, aki a Mesterkurzus sorozatban az öröm művészetéről tart előadást.

Néhány héten belül megjelenik Müller Péter új könyve, az Isten bohócai, mely igazi beavató regény: egy izgalmas történeten keresztül a boldogság, a mélyről fakadó, és pillanatnyi történések által ki nem kezdhető öröm titkát igyekszik megosztani olvasóival.
Müller Péternek meggyőződése, hogy ebben a zaklatott, felgyorsult és eltorzult világban csak erről érdemes írni és beszélni, ezért debreceni előadásában megpróbálja személyesen is átadni a könyv varázslatát.
Célja, hogy a repülés, a tánc élményéhez, az önfeledt, valódi boldogság pillanataihoz segítse közelebb hallgatóságát.
Hogyan éljünk úgy, ahogy valóban érdemes? Miként őrizhetjük meg belső derűnket és harmóniánkat egy olyan világban, amely teljesen alkalmatlannak tűnik arra, hogy biztonságban és örömben létezzünk benne?

Életünk alaphangja

– Életünk alaphangja az öröm, csak ezt a hétköznapi valóságban hajlamosak vagyunk elfelejteni. Olyasvalamit próbálok megragadni debreceni előadásomban, ami ott van a lelkünk mélyén, de eltemetve, akár az olajkincs a földben, és különböző okok miatt nem tud följönni.
Szimbolikusan táncra hívom a hallgatóságot, a lelkek táncára, hiszen egy apokrif írás szerint, aki nem táncol, az nem érti a misztériumot – mondta el lapunknak Müller Péter.
A helyszínen kedvezményes áron lehet megvásárolni Müller Péter műveit, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is, illetve a Mesterkurzus-standon nívós, pszichológiai témájú könyvek hatalmas választéka várja az érdeklődőket.

INFO
Jegyek elővételben már kaphatók a Hajdú-bihari Napló székházában (előfizetők számára kedvezményes áron), a Lovardában, valamint a Tourinform és a Campus Jegyirodában (az egyetem főépületében, a büfé mellett).