Luxusesküvő készül: Vivi gyémántokból kirakott combfixet viselne a menyasszonyi ruha alatt

Akt.:
Luxusesküvő készül: Vivi gyémántokból kirakott combfixet viselne a menyasszonyi ruha alatt
© Illusztráció: Instagram
Budapest, Nyíregyháza, Nyírtass – Közeleg a nagy nap! Vivi vasárnap oltár elé áll a szerelmével, és elmondása szerint mindenhol gyémántokat szeretne látni.

Vivi azt is elárulta, hogy szigorú ortodox keresztény szertartás szerint mondja ki az igent párjának.

– Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak. Sokan azt hiszik, magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott éle­tet élek. Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, mivel Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent – mondta Vivi a Borsnak, és hozzátette: – A menyasszonyi ruha legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy a templomba egy nagyon visszafogott darabot választottam: nem lesznek kivágások, sőt, még a vállam se lesz kint.

Ám a nyírtassi luxuslagzin már nem lesz ilyen puritán a luxusfeleség öltözéke.

– Szeretném, ha gyémántokból kirakott combfixem lenne a menyasszonyi ruha alatt, és amin hozzák a gyűrűt, az is legyen gyémántos. Persze, a gyémánttal kirakott korona sem hiányozhat, mert úgyis olyan Barbie babás vagyok – mondta Vivi.

A Bors szerint akár 20 millióba is fájhat Viviéknek a luxusesküvő.

Forrás: borsonline.hu


Budapest, Nyíregyháza - Vasvári Vivien nemrégiben fotózáson járt, ahol ruha helyett egy szép, kék függönyben fotózták - ám úgy tűnik, a függöny csak az alfelét takarta... Ám Vivi megoldotta aztán a dolgot: ügyesen kitakarta a melleit két csillaggal. Nem telnek egyébként unalmasan a luxusfe...

Budapest, Nyíregyháza - Vasvári Vivien igen pikáns magánéleti dolgot osztott meg a rajongóival: nevezetesen azt, hogy szerinte mennyire fontos egy kapcsolatban az intimitás. – Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem v...