Lulu ruháját Bettina varrta

Csorba Bettina, Lulu a kutyus és Kovács Bence
Csorba Bettina, Lulu a kutyus és Kovács Bence - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Felöltözteti kiskutyáját, ha hidegre fordul az idő, Csorba Bettina és barátja, Kovács Bence is.

Mint megtudtuk, Lulunak ruhája és esőkabátja van, utóbbit Bettina saját maga varrta.

Télen is indokolt a fodrász

Sokan azt gondolják, télen egyáltalán nem szükséges a kutyus kozmetikázása, mert megfázik – tudtuk meg Nagy Mariann kutyakozmetikustól.

– A hidegebb hónapokban bőven elég 2-4 centi hosszúságú szőrt hagyni, így nem lesz melege az ebnek lakásban, és kevésbé hullik a szőre. Nagy divat lett a téli kutyaruha, amely az apróbb termetű fajtáknál hasznos lehet télen – mondta a szakember.

Csorba Bettina saját maga varrta kutyája ruháját. – Különösebb problémája nem volt Lulunak azzal, hogy ráadjuk a ruhát a hidegben – tette hozzá.

ÉM-DA


Diczku Anikó ottjártunkkor éppen fazonigazítást végzett egy yorkshire terrieren
Nyíregyháza - Nem felkapott őrület, fontos egészségügyi és higiéniai ápolás a házi kedvenceinknek. Mielőtt azt gondolnánk, hogy a 21. század egyik legújabb hóbortjáról informálódunk éppen, mindenképpen el kell oszlatni a kételyeket. A kutyák kozmetikázásának története – noha korábban nem létezett...

Pirk Dominika munka közben
Miskolc - Kevéssé ismert a svéd- és thai masszázs elemeiből álló, állatokra kifejlesztett hatékony gyógymód. A köztudatban kevéssé ismert még a kisállattartók körében is a terápiás kutyamasszázs fogalma, habár nagyon hasznos és hatékony az ebek ortopédiai, traumatológiai megbetegedéseiknél. A gyó...