Lukács az 51-es körzetben

Akt.:
Lukács az 51-es körzetben
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Tankcsapda énekese a napokban ünnepelte születésnapját.

A Tankcsapda frontemberének, Lukács Lacinak tavalyi, fél évszázados születésnapi, zártkörű meglepetésbulija egy ideig biztosan emlékezetes marad. A nagyszabású partin az énekes ötemeletes tortát kapott, többek közt erről is beszélt egy élő facebookos bejelentkezésben az előző évben (figyelem, itt-ott szókimondó szövegek).

A zenekari tagok Laci bakancslistájának éléről szerettek volna kipipálni egyet, és sikerült is teljesíteni: egy vadászgépes élményrepülést kapott ajándékba. Idén a hivatalos közösségi oldalukon félezernyi rajongó írt jókívánságokat, és csaknem 3500 ember lájkolta a Tankok által közzétett szülinapi bejegyzést.

2019-ben viszont nemcsak ő, hanem a zenekar is ünnepel: a Tankcsapda fennállásának 30. évébe lépett, így biztosan hatalmas meglepetésekre számíthatunk tőlük.

A Koncert.hu Az év koncertje címmel indított közönségszavazást. Nyolc kategória közül kettőben, az év magyar nagykoncertje és klubkoncertje kategóriákban is szerepel a zenekar; köztük a Főnix Csarnokban és a Roncsbárban szervezett fellépésük, emellett még hat helyszín van felsorolva az együttes neve mellett. Voksolni február 24-ig lehet.

ND


Lukács László
Debrecen - Dombi Tibiék benevezték a Tankcsapda frontemberét a bécsi maratonra. Régóta köztudott, hogy a DVSC korábbi focistája, Dombi Tibor és Lukács László, a Tankcsapda zenekar frontembere nagy barátok. Az sem titok, hogy mindketten szeretik a hosszú távokat futva megtenni, nem is csoda, hogy ...