Lukács 50 után Fejes 45

Fejes Tamás
Fejes Tamás - © Fotó: Facebook/Tankcsapda
Debrecen – Sok az ünnepelnivaló mostanság a Tankcsapda háza táján. Néhány héttel ezelőtt a kerek évfordulóhoz érkezett Lukács Lacit éltettük, most pedig Fejes Tominak kell, hogy kisüssünk valamit.

A Tankcsapda közkedvelt dobosa nemzeti ünnepünkön töltötte be a 45. életévét, amelyről a zenekar Facebook-oldalán frappáns módon, ikonikus nótájuk ismert sorával emlékezett meg:

A negyvenötösömet töltöm!”

Úgy döntöttünk, mi elejétől végéig bevetjük a dalhoz tartozó klipet, és ezzel kívánunk a zenésznek sok boldog születésnapot!


50 éves lett Lukács Laci
Debrecen - Ezekkel a szavakkal illette Lukács Lacit 50. születésnapja alkalmából Papp Gergely, aki a jeles alkalomból élőben jelentkezett be a Facebookon a Tankcsapda zenekarral az oldalán. Az énekes-zenészt a kerek évforduló napján egy zárt körű összejövetelen ünnepelték barátai, a zenekar tagj...

Debrecen - Gondoltátok volna, hogy Lukács László, a Tankcsapda alapítója ma ünnepli az 50. születésnapját? Árulkodó képet tett közzé Facebook-oldalán a Tankcsapda, amelyen Lukács Laci maga is kissé megszeppenve tartja kezében a tényt igazoló táblát: a frontember 1968. február 19-én született, vag...