Lövés dördült a hosszúpályi temetőben

Akt.:
Lövés dördült a hosszúpályi temetőben
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu, Hosszúpályi – Megfenyegette ismerősét egy 64 éves férfi, a berettyóújfalui rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. július 16-án 9 óra 30 perc körül arról, hogy épp felújítási munkákat végzett a hosszúpályi temetőben, amikor egy ismerőse odament hozzá, számon kérte, majd egy fegyverrel a levegőbe lőtt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként beazonosították a feltételezett elkövetőt.

police1Fotó: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterület Támogató Alosztály munkatársai S. Imrét otthonában elfogták, majd előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A hosszúpályi férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy egy tartozást követelt a sértettől, amikor a vita hevében elővette a gáz-riasztó fegyverét és azzal a levegőbe lőtt.

police2Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

– police.hu –