Lovasi balesete a rendőrökkel

Akt.:
Ütközésben összetört rendőrautó a VII. kerületben, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében 2019. március 27-én. Az ütközést követően egy harmadik autó nekiütközött a rendőrautónak. A balesetben az elsődleges információk szerint ketten megsérültek.
Ütközésben összetört rendőrautó a VII. kerületben, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében 2019. március 27-én. Az ütközést követően egy harmadik autó nekiütközött a rendőrautónak. A balesetben az elsődleges információk szerint ketten megsérültek. - © Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Lovasi András, a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag – mely pénteken adott Debrecenben koncertet – nevű zenekarok frontembere is részese volt annak a szerda délutáni balesetnek, amelyben két civil személy­autója és egy rendőrségi szolgálati gépkocsi ütközött össze a fővárosban.

Az énekes Facebook-oldalán számolt be az esetről, melyben leírja, nem szeretne kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit azonban elfogadja akkor is, ha az ő vétkességét állapítják meg. Lovasi együttérzését fejezte ki, és segítségét is felajánlotta a sérültnek.

HBN