Lovas rendőrök nemzetközi sikere

Lovas rendőrök nemzetközi sikere
Lovas rendőrök nemzetközi sikere - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság lovas járőrei kimagasló eredményt értek el a Nemzetközi Rendőr Lóversenyen.

A Készenléti Rendőrség szervezésében 2014. június 15-én, Kiskunhalason rendezték meg öt ország képviseletében a Nemzetközi Rendőr Lovasversenyt, melyen megyénket 5 lovas járőr képviselte.

A rendezvény céljai között szerepelt a résztvevő országok lovas szolgálatai, valamint a Magyar Rendőrség és az Országos Polgárőr Szövetség lovas tagozata közötti együttműködés erősítése és a lovas rendőrök szakmai tevékenységének megismertetése az emberekkel.

A versenyen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői, Mihucz Csaba r. törzszászlós harmadik helyezést ért el, míg Varga László r. törzszászlós a negyedik, Palercsik Sándor r. főtörzsőrmester a hatodik, Csendes Lajos r. főtörzsőrmester a nyolcadik és Karácson Mária r. főtörzsőrmester a tizenötödik helyen végzett.

A díjakat Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka adta át.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –