Lőttek egy szelfit, és nyertek – Vargáéknál szerelem volt a legelső látásra

Akt.:
Varga Ferenc és felesége, Ágnes
Varga Ferenc és felesége, Ágnes - © Fotó: Matey István
Debrecen – Szelfiztek a nagy napon, majd beküldték, és ez remek ötletnek bizonyult: a Varga házaspár képe lett a nyertes a Napló esküvői fotópályázatán. Jutalmuk egy egri wellnesshétvége félpanziós ellátással a Hotel Unicornisban. Micsoda szerencse, a történelmi város Ágnes és Ferenc kedvenc települése! Gratulálunk!

– Négy éve pillantottam meg először Ágit akkori munkahelyemen, egy debreceni üzletközpontban. Szerelem volt első látásra – mesélte mosolyogva Varga Ferenc Tamás (27), a Blaháné Étterem szakácsa. Egy közös ismerősük mutatta be Ágnesnek, beszélgetésbe elegyedtek, szépen haladtak a dolgok. A románc megkoronázásaként idén júliusban egybekötötték életüket. Egy, az esküvőjükön készült, nem is akármilyen fényképet elküldtek lapunk fotópályázatára. – Éppen a nászutunkra tartottunk, mikor édesanyám értesített a nyereményjátékról. Tekintve, hogy az esküvőnkön készített fotókhoz még nem jutottunk hozzá, így maradt a nagy napon készített szelfi – tudhattuk meg a Csapókerti Általános Iskolában tanító Vargáné Falucskai Ágnestől (26). A fotó rendkívül népszerűnek bizonyult, rengeteg szavazatot kaptak rá. – Több mint 1400-an találták képünket a legfrappánsabbnak, amihez nagyban hozzájárult barátaink és családtagjaink segítsége. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk – köszönte meg a pár.

gy1

Fotó: Facebook

Miként képzelik el jövőjüket 10 év múlva? Véleményük egybehangzó: legalább két gyermeket szeretnének, és családi házba költöznének.

– Mindenképpen Debrecenben maradnék, hiszen itt megtaláltam az „életemet”. Férjhez mentem, és olyan munkahelyem van, amit imádok – mondta Ági, mire Feri viccesen hozzátette: amennyiben lesz 10. évfordulós nyereményjáték, mindenképpen beneveznek majd egy szelfivel.

HBN–MF
hirdetés