Lopott kártyával vett ki pénzt, keresi a rendőrség

Lopott kártyával vett ki pénzt, keresi a rendőrség
© Fotó: police.hu
Komádi – A komádi rendőrök a képen látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Komádi Rendőrőrs 09020/949/2015. bűnügyi számon eljárást folytat információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2015. augusztus 7-én 13 óra körüli időben egy Komádiban található intézmény mosókonyhájából eltulajdonította a sértett pénztárcáját a benne lévő bankkártyával. Az ismeretlen tettes a sértett számlájáról az eltulajdonított bankkártyával az egyik zsadányi ATM automatából készpénzt vett fel. A férfiról az ATM automata biztonsági kamerája felvételt készített.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az ismeretlen tettes 30 év körüli, a bűncselekmény elkövetésének idején napszemüveget, szürke színű pólót és fehér színű baseball sapkát viselt. A férfi a ATM automatától egy szürke színű kombi személygépkocsival távozott.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Komádi Rendőrőrs kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Komádi Rendőrőrsön (Komádi, Köztársaság utca 28. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés