Lopott bankkártyával fizetett, keresi a rendőrség

Akt.:
Lopott bankkártyával fizetett, keresi a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a képen látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/4491/2014. bűnügyi számon eljárást folytat készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2014. október 14. és 2014. október 16. közötti időben ellopta a sértett pénztárcáját, melyben benne volt a bankkártyája is. Az ismeretlen tettes az eltulajdonított bankkártyával több alkalommal próbált meg különböző ATM automatákból készpénzt felvenni, illetve egy üzletben vásárolt is annak felhasználásával.

A férfiról az ATM automata biztonsági kamerája felvételt készített.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri és tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –