Lopott árut rejtett a szatyra – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Lopott árut rejtett a szatyra – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 23 személyt állítottak elő, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 4 könnyű sérüléssel végződött.

Az egyik debreceni bevásárlóközpont biztonsági szolgálata 2014. június 15-én 13 óra 05 perc körüli időben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mert az áruházban észrevették, ahogy egy férfi különböző termékeket rejtett a szatyrába, majd fizetés nélkül távozott a pénztártól. A helyszínre érkező járőrök elfogták és előállították a kapitányságra a tolvajt, akit meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök. A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt kezdeményezte a 39 éves helyi lakos gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,