Lopás miatt nyomoztak a nánási rendőrök

Lopás miatt nyomoztak a nánási rendőrök
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki betört egy szórakozóhelyre – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. december 24-én 11 óra 30 perc körül, ami szerint egy hajdúnánási szórakozóhelyen egy gyanús személy tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek és elfogták a férfit, akit ezt követően előállítottak a rendőrkapitányságra.

Fotó: Police.hu

A hajdúdorogi lakost a nyomozók kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a vendéglátó egység tulajdonosa, amikor kinyitotta a szórakozóhely bejárati ajtaját, szemben találta magát a gyanúsítottal. Amikor kérdőre vonta a tulaj, hogy mint keres az épületben, azt mondta, hogy meg szeretné venni a klubot – olvasható a police.hu-n.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelynek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.