Lopás miatt keresnek egy debreceni párost

Lopás miatt keresnek egy debreceni párost
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök a lakosság segítségét kérik két áruházi tolvaj megtalálásához.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő és egy férfi 2015. december 1-jén 13 óra 25 perc körüli időben egy debreceni áruházból eltulajdonítottak egy kabátot. Az elkövetőkről a bolt biztonsági kamerája felvételeket készített.

A keresett férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú, kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor pólót, kék színű farmernadrágot és sötét árnyalatú bőrkabátot viselt.

A keresett nő 35-40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, molett testalkatú, hosszú haja fekete színű. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű ruhát, fekete színű csizmát és fekete színű bőrkabátot viselt.

keresik2
A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen nőt és férfit felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –