London 2012 – Cseh és Biczó elődöntős 200 m pillangón

Akt.:
London 2012 – Cseh és Biczó elődöntős 200 m pillangón
London, 2012. július 30., hétfő (MTI) – Cseh László és Biczó Bence bejutott az esti elődöntőbe 200 m pillangón a londoni olimpia hétfői versenynapján.

Mindkét magyar a negyedik futamba kapott besorolást: a 400 m vegyesen nagy meglepetésre a fináléról lemaradt Cseh a második százon óriási tempót diktálva jött fel a második helyre, míg Biczó jól kezdett, majd kissé visszaesett, de az utolsó 50-en nagy hajrával végül harmadik lett a japán Macuda Takesi és Cseh mögött.

Az utolsó nyolcfős előfutam előtt Cseh 1:55.86 perccel hatodik, Biczó pedig 1:56.51 perccel nyolcadik helyen állt, azaz már nem volt félnivalójuk. Végül Cseh a kilencedik, Biczó pedig a 13. idővel jutott tovább.

“Nem volt ez rossz így reggel, nem fáradtam el, akár még egy 200 belefért volna. Az viszont tény, hogy jobbra számítottam, a sorban csak kilencedik vagyok, javítani kell, s fogok is, főleg a dinamikámon” – mondta Cseh.

“Örülök, hogy benn vagyok a 16-ban, mert elszúrtam ezt a mai úszást. Még az is benne volt, és támadt is ilyen rossz érzésem, hogy nem jutok tovább a selejtezőből. Este jóval több kell” – fogalmazott az ifjúsági olimpiai bajnok Biczó.

MTI

London 2012:További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek