London 2012 – Bor Barna nyolcaddöntős

Akt.:
London 2012 – Bor Barna nyolcaddöntős
London, 2012. augusztus 3., péntek (MTI) – Bor Barna győzött első mérkőzésén, így bejutott a legjobb 16 közé a londoni olimpia cselgáncstornájának +100 kg-os kategóriájában.

London 2012 – Bor Barna kikapott, vigaszágra került

Bor Barna a negyeddöntőben kikapott, ezzel a vigaszágra került a londoni olimpia cselgáncstornájának +100 kg-os kategóriájában.

London 2012 – Bor Barna negyeddöntős

Bor Barna második mérkőzésén ipponnal győzött, így bejutott a negyeddöntőbe a londoni olimpia cselgáncstornájának +100 kg-os kategóriájában.

 


 

Ellenfele, a holland Luuk Verbij csütörtökön ünnepelte 26. születésnapját, de más oka nem volt az örömre, mert a tavalyi nyílt világbajnokságon ezüstérmes, az elmúlt három Európa-bajnokságon egyaránt második Bor végig aktívabb volt. Ennek megfelelően Verbijt passzivitása miatt kétszer megintették, így a magyar dzsúdós jukót kapott, amellyel később meg is nyerte a mérkőzést.

Bor a nyolcaddöntőben a marokkói el-Mehdi Malkival találkozik, mivel az iráni Mohammad Rodaki visszalépett ellene az első fordulóban.

A cselgáncstorna zárónapi küzdelmei több érdekességet is tartogattak: pénteken lépett tatamira az egész londoni olimpia legnehezebb résztvevője, a 218 kg-os guami Ricardo Blas Jr., illetve az a szaúdi nő, Wodjan Saherkani, akit hosszabb egyeztetés után engedtek fejkendőben szerepelni.

 

MTISporthírek