Loki-tipp: spanyol vagy brazil befutó

Loki-tipp: spanyol vagy brazil befutó
A DVSC-TEVA labdarúgói Spanyolország és Brazília mellett az argentinokat vélik a legesélyesebbnek a vébén.

A Loki futballistái a jövő hét hétfőig még jól megérdemelt szabadságukat töltik, de természetesen a bajnokcsapat vízparton hűsölő tagjai számára is a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság szolgáltatja az egyik legfőbb beszédtémát. A Hajdú-bihari Napló kíváncsi volt arra, miként látják az esélyeket a debreceni kedvencek.

Az örökifjú szélső, Dombi Tibor kapásból sorolja az általa esélyesnek tartott együtteseket: – Úgy vélem, hogy elsősorban a spanyol, brazil, argentin hármasból érhet oda valaki az első helyre, de ez egyáltalán nem szent írás. Nüanszokon fog múlni a dolog, minden attól függ, hogy az adott napon ki milyen formában lesz. Nagyon kiegyenlítettnek ítélem meg az erőviszonyokat, úgyhogy bármi lehet. Személy szerint én a hollandoknak drukkolok majd, ahogyan a 88-as Eb óta mindig, ugyanis akkor szerettem bele a játékukba. Különösen van Basten teljesítménye fogott meg, aki akkor a Milanban játszott, ezért a piros-feketék is nagy kedvenceim lettek. Az Oranje mellett a brazilokat szeretem gyerekkorom óta, mert apám és a testvérem is nekik szurkol.
A DVSC-TEVA belső védője, Mészáros Norbert ugyancsak a sárga-kék válogatottért szorít, egészen pici kora óta. – A brazil csapat mellett az európa-bajnok spanyolok és az argentinok lehetnek aranyérmesek.
Mészi védőtársa, Fodor Marcell viszont a német foci megszállottja. – Anno még Jürgen Klinsmann miatt lettem a Nationalelf fanatikusa és Bayern-imádatom is közismert. A kedvenceimet most nem sorolom az esélyesek közé, ellentétben Brazíliával, Spanyolországgal, Portugáliával, Argentínával vagy Angliával.
Bíró Péter szerint lehetetlen megjósolni, ki lesz a végső győztes, hiszen legalább 7-8 gárda is megszerezheti a Világkupát. – A szerencse is közrejátszik majd abban, ki bizonyul a legjobbnak, reményeim szerint a spanyol válogatott ünnepelhet majd a torna végén – árulta el Bíró, akivel egyet értett Katona Attila is, már ami az esélyeket illeti: – Az említett csapatok közül bárki nyerhet, de nagyon erős együtteseket sorakoztat fel az afrikai és az ázsiai kontinens is. Az én favoritjaim az argentinok, kitűnő csapatuk van, Lionel Messi és Diego Milito pedig szenzációs támadók.
Az idén egyre több szerephez jutó kapus, Verpecz István a spanyolok és a brazilok mellett az olasz válogatottat sem írná le, ebből is érezhető, hogy Verpi a latinos stílus híve. HBN-TN

Címkék: , , , ,


További hírek a haon-sportoldal kategóriából