Loki: most már valódi tétmeccs jön

Akt.:
Loki: most már valódi tétmeccs jön
Labdarúgás. A két nagy rivális meccsével, azaz Videoton–DVSC-Teva összecsapással indul a szezon, a szerdán 20.15-től megrendezendő (a HAON élőben közvetíti) mérkőzést a 2012-es Szuperkupáért vívja majd a két együttes.

Ugyan a trófea a bajnokságot és Magyar Kupát is nyert debrecenieknek járna, a kiírás értelmében a pontvadászat ezüstérmese ellen kell kiállniuk a piros-fehéreknek.

 

Tétmeccs következik

– Nem kell annak különösebb jelentőséget tulajdonítani, hogy kit illet vagy kit illetne meg a Szuperkupa, ilyen a kiírás és ezt mi elfogadjuk, úgy lépünk pályára, hogy mi hódítsuk el a serleget – nyilatkozta a Debrecen szakvezetője, Kondás Elemér. – Annak fogjuk fel a meccset, ami, tehát egy tétmérkőzés előtt állunk, de azt nem titkoljuk, hogy jól illeszkedik a felkészülésünkbe a székesfehérvári találkozó. Jó csapat az ellenfél, éppen most nézem a Partizan Belgrád elleni edzőmeccsük felvételét, igyekszünk majd minél többet hasznosítani a látottakból. Két olyan gárda találkozik szerdán este, amelyektől méltán elvárható, hogy jó mérkőzést játsszanak egymással.

 

Vannak hiányzók

A tréner kérdésünkre elárulta, hogy a keretből Roguy Meyé, Ludánszki Bence, Bernáth Csaba és Selim Bouadla nem áll a csapat rendelkezésére sérülés miatt. – Azoknak kell kivívniuk a sikert, akik lehetőséget kapnak, nincs A vagy B gárda, DVSC-Teva van és annak mindenki egyenrangú tagja! HBN-TN

Címkék:


További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek