Loki-meccs, mint családi program

Akt.:
Loki-meccs, mint családi program
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgó meccsjegyek és bérletek ezen a hétvégén is – mint minden hazai meccs időszakában – érvényesek a Nagyerdei Gyógyfürdő egyes létesítményeibe, a Debreceni Állatkertbe, de legfőképp a DKV járataira.

Péntektől vasárnapig mindhárom nap 20-30 százalékos kedvezményt kapnak az Aquaticum Spa, vagy az Élményfürdő szolgáltatásait igénybe vevők – áll a DVSC közleményében.

Szombaton 14 és 22 óra között a drukkerek belépőjük birtokában díjmentesen vehetik igénybe a helyi autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratokat.

Ugyancsak meccsnapon, azaz szombaton jár 25 százalékos kedvezmény az Állatkertbe kilátogatóknak és egy-egy kísérőjüknek, ha meccsjegyük, vagy bérletük van. Ez a kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

A szombati Diósgyőr elleni rangadóra már kaphatók a belépők elővételben online, a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, valamint a DVSC Shopban.

A mérkőzés napján a stadion kapui 16 órakor nyitnak, a szurkolóknak érdemes időben megváltani belépőiket az ajándékboltban, vagy a stadion pénztáraiban.

– DVSC –