Loki: ha megvan a bizalom, tud fejlődni a futballista

Loki: ha megvan a bizalom, tud fejlődni a futballista
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Barna Szabolcs, a Loki balhátvédje egyenletes, jó teljesítményt nyújtott az Újpest elleni bajnoki meccsen.

Az idény talán leggyengébb játékával rukkolt elő a DVSC a Szusza Ferenc Stadionban az Újpest FC ellen szombaton lejátszott bajnoki mérkőzésén. Az eredmény ismert: Nagy Dániel 22. percben szerzett góljával 1–0-ra győztek a vendéglátók.

A debreceni csapatban Barna Szabolcs nyújtott egyenletes és jó teljesítményt.

Azt kapták, amit vártak

– Örülök neki, hogy ezt lehetett látni a lelátóról. Sokat dolgozom azon, hogy ez a teljesítményem állandósuljon, folyamatosan jó legyen. Nem volt túlzottan jó mérkőzés, nem tudtuk megcsinálni azokat a dolgokat, amiket szerettünk volna. Jobban kellett volna játszanunk, azt gondolom – tért rá a mérkőzés értékelésére a Loki balhátvédje. – Készültünk a meccsre, tudtuk, hogy a lila-fehérek mit fognak játszani, azt is játszották. Az első félidőben Könyvesnek és Takácsnak is volt egy-egy nagy helyzete. Ha azok bemennek, másként alakul a meccs. Azt, hogy mi hiányzott a játékunkból, a találkozó után nem egyszerű megmondani, mert szomorúak és indulatosak vagyunk. A kilencven percet vissza kell néznünk, majd akkor látjuk, hogy mi hiányzott a játékunkból, mit kellett volna másként csinálnunk.

Bekapcsolódik a támadásba

Az már a mérkőzés első perceiben látszott, hogy Barna Szabolcs külön csatát fog vívni a hazaiak egyik támadójával, az igencsak technikás és gyors Obinnával. A Loki balhátvédjének teljesítményét dicséri, hogy a lila-fehérek játékosa nem került gólhelyzetbe, beadásai sem voltak pontosak. Barna nem egyszer szerelte, látványos csellel „etette meg” a támadót. – A mérkőzéseken természetesen soha nem gondolkodom azon, hogy milyen cselt kellene csinálni, éppen ami akkor jön, azt teszem. A szélső védőknek igen fontos feladata van a védekezésben és a támadásban is. Ahogy rutinosabb leszek, úgy játszom egyre higgadtabban. Önbizalmat adhat, hogy dolgozom a hibáim kijavításán, illetve ha megkapom a lehetőséget, és javulni tudok. De még bátrabbnak kell lennem elöl.

KZS


Egy góllal kapott ki a Loki Újpesten
Debrecen - A DVSC egy góllal kikapott a lila-fehérek stadionjában és visszacsúszott a tabellán. A válogatott mérkőzései miatt elrendelt kéthetes szünetet követően rendeztek újabb fordulót az OTP Bank Ligában, melynek 8. fordulójában a Loki az Újpest FC-hez látogatott. Herczeg András vezetőedző...

Újpest FC vs. DVSC
Debrecen, Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 8. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest FC együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 8. forduló Újpest...Sporthírek