Loki – Fradi – Nagy lökést adhat a siker a jövőben

Loki - Fradi - Nagy lökést adhat a siker a jövőben
Loki - Fradi - Nagy lökést adhat a siker a jövőben
Immáron Herczeg András a legeredményesebb tréner a korábbi debreceni edzők között.

Félórát emberhátrányban játszva, 2–1-re gyűrte le a DVSC-TEVA a Ferencváros együttesét a Monicomp Liga tizenegyedik fordulójában, a debrecenieket irányító Herczeg András a meccs másnapján értékelte az összecsapást a Naplónak.

Várható volt, hogy nehéz találkozó vár ránk

– Várható volt, hogy nehéz találkozó vár ránk, hiszen a Ferencvárost alaposan megerősítették a nyáron, elég csak Andrezinhora, Józsira vagy Sztanicsra gondolni, emellett kitűnő szakemberek irányítják a gárdát – dicsérte az ellenfelet a klubmenedzser.

– Azt a vasárnapi kilencven perc során is bizonyították a zöld-fehérek, hogy kitűnő csapatot alkotnak, ez csak tovább növeli a győzelemünk értékét. Fontos rangadó volt és nem tehettük meg, hogy megelégszünk a döntetlennel, ezért tíz emberrel is mentünk előre a három pont megszerzése érdekében – nyilatkozta a tréner, akinek a cseréi is „ültek”, hiszen Dombi, Coulibaly és Kiss Zoltán beállása is vérfrissítést jelentett az együttes számára. – Kabát kiállítása után egyenlített ugyan a Fradi, de ezután is támadásban maradtunk és például Nagy Zoltán lövésénél csak bravúrral tudott hárítani a kapus. Nagy energiát mozgósított az egész csapat és rendkívül boldogok vagyunk, hogy siker koronázta az erőfeszítéseinket. Bízunk benne, hogy nagy lökést ad a továbbiakban a Ferencváros legyőzése.

 

Heczeg a legeredményesebb debreceni edzővé lépett elő

 

A klubmenedzser a vasárnapi győzelemmel a legeredményesebb debreceni edzővé lépett elő, száznegyvenkét mérkőzésen 78 alkalommal vezette győzelemre a Lokit, huszonnégy döntetlen mellett negyven vereség teszi teljesség Herczeg mérlegét. HBN-TN

Címkék: , , ,


További hírek a haon-sportoldal kategóriából