Listázzuk a legfontosabb keddi híreket

Akt.:
Listázzuk a legfontosabb keddi híreket
Hajdú-Bihar – Karneváli hangulat, lángoló avar, tomboló hőség… Tüzes napunk volt kedden, mutatjuk a részleteket!

Szombaton indul a karneváli hét
Debrecen – Tizenhat virágkocsiban és egyéb színpompás járművekben gyönyörködhetnek a nézők a virágkarneválon. A fiatalok és idősebbek mellett a családok is megtalálhatják a számukra érdekes programokat.

karnevaL


Lángba borult az avar Nádudvaron
Nádudvar – Nádudvar határában mintegy harminc hektáron ég a száraz avar és nád. Mivel a tűz a bombázótér közelében ütött ki, az oltásban a honvédség is részt vesz.


Kivágják a fákat, amik telet csináltak a nyárból
Debrecen – Elkezdték a tócóvölgyi nyárfák cseréjének munkálatait, kedden ott voltunk a Derék utcában, amikor a láncfűrész beindult, és kivágták az első fát.

szosz


Gyomirtóval fújtak le két utast a Nagyállomáson
Debrecen – Rosszul lett a Nyíregyházára tartó intercityn két férfi, akiket szerdán délelőtt a Nagyállomáson egy gyomirtást végző vasúti jármű spriccelt le vegyszerrel, miközben a két utas a vonatra várt. A kalauz hívta hozzájuk a mentőket.

nagyallomas


Meghosszabbították a hőségriadót vasárnap éjfélig
Hajdú-Bihar – Vasárnap éjfélig meghosszabbítja a korábban kiadott harmadfokú hőségriadót az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

hoseg


A világ minden tájáról jönnek hozzánk röplabdások
Hajdú-Bihar – Immár 19. alkalommal rendezik meg az Eötvös Kupát, mely Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi leány- és fiú utánpótlás röplabdaversenye. Harminchét ország több tucat csapata szerepelt az eddigi tornákon, de ez a szám idén emelkedni fog.

ropi


Minőségi hazai terméket kóstolhat a Farmer Expón
Idén sem érdemes kihagyni a kézműves élelmiszerek vásárát: sajtokat, mangalica termékeket, megyei termékek választékát, gluténmentes élelmiszereket.

farmer expo


Szerda éjjel csillaghullás lesz, tapasszuk szemünket az égre!
Debrecen – Akár több tucat meteort is láthat, aki szerdáról csütörtökre virradó éjjel felte- kint az égre, ugyanis ekkor keresztezi a Perseidák meteorraj pályája a Földét.

csillaghullas

hirdetés