szon-sportoldal

2008.03.18. 10:50

Teramóban is ontja a gólokat

<p>Bécsi János kalandjai folytatódnak. A nyíregyházi élvonalbeli kézilabdacsapat egykori oszlopa két évet húzott le a Besiktas színeiben – nem akármilyen sikerrel, hisz bajnoki címet szerzett a török sztárklub.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/teramoban-is-ontja-a-golokat/cn/szon-news-km_01-20080318-104820">Bécsi János törökországi szereplését lezáró írásunk letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/becsi-janos-sport-kezilabda.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Röpke százhalombattai kitérő után augusztusban ismét légiósnak állt: az olasz első osztályban szereplő Teramo frontembereként töri magát.
– Nem akarom fényezni eddigi teljesítményemet, ugyanakkor tény: vezetem a góllövőlistát, miközben minden meccset végig kell játszanom – taglalta a vele történteket a harmincöt esztendős átlövő, aki korábban a Modenát is erősítette, vagyis nem ismeretlen számára az itáliai közeg.

Kalapot emel

Természetesen Bécsi János – főként az internet segítségével – képben van a hazai fejleményekkel kapcsolatban, így a Nyíregyházi KSE sorsát is nyomon követi. – Sajnálom, hogy a fiatal csapat megszenvedi ezt az idényt és kalapot emelek a játékosok és azok előtt, akik kitartóan küzdenek a sportág életben tartása érdekében a városban. Nem könnyű elviselni a sorozatos vereségeket, remélem, amennyiben kiesik az NYKSE, idővel megerősödve hamarosan visszatér az NB I-be!

– Egy argentin szélsővel egyetemben ketten vagyunk külföldiek a csapatnál, amely hat játékost alkalmaz profiként, a többiek félprofi szerződéssel rendelkeznek. Nincs egyszerű dolgom, egyértelműen tőlem várják, hogy a feljutáshoz segítsem a társaságot: élen állunk a bajnokságban, ami azért fontos, mert csupán a bajnok kerülhet fel a legjobbakat tömörítő Extraligába. Négy együttes, szó szerint gyilkolja egymást az első helyért, ez pedig a szurkolókat sem hagyja hidegen: hatszáz, a rangadókon ezer néző biztat minket. A húsvéti ünnep miatt plusz két nap szabadságot kaptam edzőnktől, szerinte kiérdemeltem ezt a jutalmat.
- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!