Lezuhant egy repülőgép, fedélzetén egy brazil futballcsapattal

Akt.:
Lezuhant egy repülőgép, fedélzetén egy brazil futballcsapattal
© Fotó: bbc.com
Kolumbia -A Bolíviából indult járaton a személyzettel együtt 81 fő utazott.

Lezuhant egy utasszállító repülőgép a kolumbiai Medellinnél, fedélzetén egy brazil futballcsapattal. A járaton, amely elektromos problémák miatt zuhanhatott le, 81 fő utazott.

plane2

A rendőrség információi szerint a balesetnek öt túlélője van.

A gép Bolíviából indult, rajta a Chapecoense futballcsapat tagjaival, amely a dél-amerikai klubok kupájáért játszott volna a medellini Atletico Nacionallal.

team

A British Aerospace 146 típusú repülőgép, amelyet a bolíviai Lamia charter légitársaság működtetett, Madellin külterületén, a hegyek között zuhant le 72 utassal és a 9 fős személyzettel a fedélzetén nem sokkal éjfél előtt. Úgy tudni, a gép jelezte az irányítótoronynak az elektromos hibát.

Forrás: BBC.


Szívszorító felvételek Brazíliából: az elhunytakért és a túlélőkért imádkoznak a Chapecoense drukkerei

A kolumbiai rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint öten élték túl azt a repülőgép-szerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében.

A legszomorúbb örömvideó – Így örültek a Chapecoense labdarúgói, hogy utazhatnak a Copa Sudamericana döntőjére

Amikor a Chapecoense bejutott a Copa Sudamericana fináléjába, örömünnep tört ki az öltözőben. Mára sajnos biztossá vált, hogy a csapat tagjai akkor utoljára ünnepeltek így együtt. Ezzel a videóval emlékezünk a kedd hajnali repülőgép-szerencsétlenség áldozataira

Videó: Öt tragédia, amely megrázta a sportvilágot (18+)

A brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal és kilencfőnyi személyzettel a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint hétfő késő este. Összegyűjtöttünk öt korábbi hasonló tragédiát, amelyek alapjaiban rendítették meg a sporttársadalmat