Sport

2013.04.04. 15:23

Véget ért a Nyírsuli menetelése a kupában

Nyíregyháza, Balatonfüred - A balatonfürediek nem kegyelmeztek, megálljt parancsoltak a Nyírsuli csapatának a férfi kézilabda junior kupa negyeddöntőjében. A márciusi, első mérkőzésen már eldőlt a párviadal, hiszen a Balaton-parti találkozót a hazaiak 48–22-re nyerték.

Nyíregyháza, Balatonfüred - A balatonfürediek nem kegyelmeztek, megálljt parancsoltak a Nyírsuli csapatának a férfi kézilabda junior kupa negyeddöntőjében. A márciusi, első mérkőzésen már eldőlt a párviadal, hiszen a Balaton-parti találkozót a hazaiak 48–22-re nyerték.Az eredmény kissé túlzó volt, de cseppet sem meglepő, hiszen a fürediek az NB I-es junior bajnokságban az rájátszás első helyén állnak 16 ponttal, a második veszprémieknek 9 pontja van,. a két csapat legutóbbi meccsét a fürediek nyerték hat góllal. A Bartha Dénes irányította nyíregyháziaknak már a negyeddöntő sorsoláskor pechje volt, a továbbjutás már akkor eldőlt. A szerdai, nyíregyházi visszavágó is formalitás volt, ezt a találkozót is biztosan, 44–26-ra nyerték a dunántúliak és ők jutottak a négy közé.

A Nyíregyházi Kézilabda Klub NB I. B-es csapatának utánpótlását jelentő Nyírsuli kupamenetelése így is dícséretes.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!