Lezárta a rendőrség a biharkeresztesi tolvaj ügyét

Lezárta a rendőrség a biharkeresztesi tolvaj ügyét
© Fotó: police.hu
Biharkeresztes – A biharkeresztesi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy helyi lakóházból műszaki és háztartási cikkeket tulajdonított el.


Egy biharkeresztesi nő 2015. február 9-én tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy betörtek a szomszéd házba, és onnan műszaki, háztartási cikkeket tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Józsefet. A biharkeresztesi nyomozók a 34 éves helyi férfit 2015. március 3-án gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrs a terhelt ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –