Lezárt autóból lopott táskát a budapesti férfi

Lezárt autóból lopott táskát a budapesti férfi
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 35 éves budapesti férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy gépkocsiból eltulajdonított egy táskát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Gépjármű felderítési Alosztály lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. Imre ellen.

Egy 56 éves nő 2014. május 14-én 19 óra 6 perckor tett feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon, mert pár órával korábban Debrecenben, a Kishegyesi úton található áruház parkolójában a Renault típusú gépkocsiját lezárta, azonban azt ismeretlen tettes valahogy kinyitotta, és abból eltulajdonított egy táskát, amelyben benne volt a mobiltelefonja, készpénze és más értéktárgyai.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozók az ügyben széles körű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely eredményre vezetett. A beszerzett információkat követően a rendőrök látókörébe került egy 35 éves budapesti férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A nyomozók R. Imrét 2015. április 15-én hallgatták ki gyanúsítottként.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – igazságügyi szakértők bevonásával – folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés