jégkorong

2020.02.18. 14:08

Ismét a Ferencváros lesz a DEAC ellenfele

Nagy győzelmet aratott hétfőn este a Debreceni Jégcsarnokban a DEAC hokicsapata, a házigazdák 8–6-os győzelmet arattak a listavezető Ferencváros ellen.

20191002 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Deac - Fradi jégkorong mérkőzés. képen: Novotny Dominik #96

Fotó: Kiss Annamarie

Nem csoda, hogy David Musial, a cívisvárosiak vezetőedzője mosolyogva nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

„Elképesztően fordulatos találkozón vagyunk túl a mai napon. Nagyon örültem annak, hogy sikerült nyerni, különösen olyan körülmények között, amelyekben voltunk; négy hátvéddel játszottuk végig az egész mérkőzést és egy nagyon fiatal hálóőr állt a kapunkban. Nem tudnék egy pillanatot sem mondani, amikor azt éreztem, hogy ez a meccs meglesz, a 60 perc végig elképesztő volt, oda-vissza estek a gólok, de boldog vagyok, hogy a srácoknak 60 percnyi munkával győzni tudtak – mondta a tréner.

Szerdán 18 órától újra a Fradi lesz az egyetemisták ellenfele, ezúttal Pesterzsébet Jégcsarnokban feszülnek egymásnak a csapatok.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában