Levágta a párja fejét és lehúzta a vécén, mert azt gondolta, hogy egy kígyó

Akt.:
Levágta a párja fejét és lehúzta a vécén, mert azt gondolta, hogy egy kígyó
© Forrás: metro.co.uk
A gyilkos férfi korábban több alkalommal is megöléssel fenyegette az asszonyt, aki erről panaszkodot is munkatársainak.

A 69 éves Dempsey Nibbs tagadja a bíróság előtt, hogy hoxtoni otthonukban 2014 áprilisában brutálisan meggyilkolta 30 éves párját, Judithot. A tárgyaláson elhangzott, hogy a nő korábban kollégáinak panaszkodott arról, hogy elhidegült párjától és partnere többször is megöléssel fenyegette és korábban a torkát is megragadta. Az asszony egy alkalommal azt mondta munkatársainak, “ha nem vagyok itt pénteken, lehet, hogy halott vagyok.”

Crispin Aylett ügyész a tárgyaláson elmondta, hogy a gyilkosság napján a férfi megtámadta Judithot, majd egy konyhakéssel levágta a fejét amit egy fémrúddal és egy bárddal apró darabokra tört, majd a maradványokat lehúzta a vécén. Hangsúlyozta, hogy a férfi a gyilkosságot megelőzően nem állt pszichiátriai kezelés alatt.


ad_2012378551
Forrás: metro.co.uk


Nibbs a gyilkosságot követően öngyilkos akart lenni, egy búcsúlevelet is írt fiának, majd felhívta a rendőröket, hogy azok megtalálják a holttesteket. Amikor a nyomozók kiértek, a férfit életben találták, habár volt egy lőtt sebe és megszúrta magát a nyakán és a gyomrán, viszont tagadta, hogy megölte a nőt. Azt mondta, hogy csupán öngmagát akarta megvédeni. Hozzátette, azért vágta le a nő fejét és akarta megsemmisíteni, mert azt gondolta, hogy a nő egy kígyó.

(Metro)

Címkék: , ,