Piros lámpán áthajtó autós okozott balesetet egy debreceni kereszteződésben

Akt.:
Piros lámpán áthajtó autós okozott balesetet egy debreceni kereszteződésben
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Debrecenben és Létavértesen autók karamboloztak, Hajdúböszörményben egy kerékpárost gázoltak el pénteken.

Egy 63 éves férfi augusztus 18-án 14 órakor Hajdúböszörményben személygépkocsival a Petőfi Sándor utcán haladt, és amikor a Korpona utca kereszteződéséhez ért, nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak. A baleset következtében a 60 éves kerékpáros nő könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

baleset

Fotó: police.hu

Debrecenben a Tisza István utcán augusztus 18-án 12 óra 5 perckor egy 70 éves férfi autójával a Hatvan utca kereszteződésébe a közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be és összeütközött egy másik személygépkocsival. A baleset során egy 59 éves nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

baleset3

Fotó: police.hu

Egy 25 éves férfi személygépkocsival augusztus 18-án 16 óra 15 perckor Létavértesen az Árpád téren nem tartott megfelelő követési távolságot és kocsijával nekiütközött az előtte haladó autónak. A baleset következtében egy 3 éves kisfiú és 5 éves kislány könnyű sérüléseket szenvedtek. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

baleset4

Fotó: police.hu

police.huA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Létavértes.
HAON.HU


hirdetés