Letört faágak és szivárgó gázpalackok okoztak gondot Hajdú-Biharban

Letört faágak és szivárgó gázpalackok okoztak gondot Hajdú-Biharban
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Debrecen közelében a 4-es számú főúton, hétfő délután személygépkocsi nyerges vontatóval ütközött össze. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat az autó egyik utasát kórházba szállította.

Hétfőn délután Debrecenben, a Károli Gáspár utcában egy családi ház harminc négyzetméteres teraszán kerti bútorok égtek, a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, amely anyagi kárt okozott

PB gázpalack szelepe engedett tegnap délután Tiszacsegén, a Kölcsey utcában. Az egyeki tűzoltók a palackból a gázt leengedték. Ugyancsak ilyen probléma miatt riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat Derecskére, ahol egy ingatlantuladonos észlelve a szivárgást a kiérkezésük előtt elzárta a csapot, majd a tűzoltók a gázpalackot leszerelték a tűzhelyről és a házból kivitték.

Létavértesen, a Bács utcában egy huszonöt méteres juharfa egyik ága hasadt le és a akadt fenn, míg Hajdúnánáson, a Jegyző Nagy Imre utcában egy tíz méteres nyárfa két lehasadt ága veszélyzetette a közúti forgalmat, a helyi tűzoltók távolították el azokat.

Egy személygépkocsi motortere égett hétfőn délután Debrecenben, a Jánosi utcában. A tüzet az autó tulajdonosa eloltotta a tűzoltók kiérkezése előtt, a debreceni hivatásos tűzoltók a feszültségmentesítést végezték el a járművön, melyben nagyobb anyagi kár keletkezett.

A mentők ügyeletese egy kedden reggel történt gyalogosgázolásról számolt be, a Bethlen utcai rendelőintézet előtti baleset helyszínéről nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel szállították kórházba az elütött gyalogost.

HBN


Debrecen - A 217-es kilométernél félpályán halad a forgalom. Egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze a 4-es főút 217-es kilométerénél, Debrecen térségében - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a m...

Debrecen - Egy fiatalkorú motoros - eddig tisztázatlan körülmények között - fának csapódott hétfő délután a Thomas Mann utcában. A balesetben a motor vezetője fejsérülést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Fotó: Matey IstvánLétavértes.
HAON.HU


hirdetés