Ittas motoros és koccanás az éjjel

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Az intézkedésektől sűrű hétvége után a vasárnap délután és éjszaka dolgozó megyénkbeli rendőrök kissé fellélegezhettek.

Hajdúsámsonban egy segédmotorral közlekedő igazoltatása során pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. Az ötven éves férfit előállították további mintavételre, a jogosítványát elvették, és büntetőfeljentést tettek ellene. Ugyancsak vasárnap este negyed 7-kor a Faraktár utcára riasztották a rend őreit. Egy a Vámospércsi út felől a Hajnal utca irányába tartó autós nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött egy román rendszámú személyautó hátuljának. A balesetet okozó kocsijában utazó egyik személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

po2

Fotó: police.hu

A hajdú-bihari életmentők éjjeli irányítója biztató hírekkel szolgált reggel: átlagos órák állnak mögöttük, hatvan vonulással, melyek közül egyik sem köthető balesethez.

A katasztrófavédelem sajtóreferense alábbiakról számolt be: Vasárnap délután Komádiban, a Fő utcában hét méter magas fa villanyvezetékre dőlt. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát és kérték a közmű szolgáltató segítségét a villanyoszlop helyreállításra. Létavértesen, a Petőfi utcában tizenöt méteres nyárfa az úttestre dőlt. Vasárnap délután a létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel dolgoztak az úttest megtisztítása érdekében. Biharkeresztesen, az Alkotmány utcában egy nagyméretű fa egyik ága villanyvezetékre esett vasárnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók eltávolították a faágat, majd megvárták a helyszínen a közműszolgáltató szakembereit. Egy autó árokba hajtott Debrecenben, a Diószegi úton vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik áramtalanították a személygépkocsit. Az eset során senki sem sérült meg. Debrecenben, a Lázár utcában öt négyzetméteren égett az összehordott szemét, vasárnap este. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

HBN


Hajdú-Bihar - Meghalt egy biciklis Hajdúhadháznál, miután szabálytalanul hajtott egy autó elé. Hajdúböszörményben pedig egy busz gázolt el egy kerékpárost. A rendőrök szerint a sofőrnek meg kellett volna állnia, de a biciklis is hibázhatott. Az elütött férfi válságos állapotban van. Az RTL híradóján...

Balmazújváros, Tiszacsege - Birkákat szállító lovaskocsiba rohant egy autós vasárnap délután a Balmazújvárost Tiszacsegével összekötő úton, majd árokba csapódott. Fotó: Matey István Az eset során az állatok szétszaladtak, a vontatmányt húzó lovat pedig a helyszínen elaltatták. A balesetben a sze...Létavértes.
HAON.HU


hirdetés