Leszakadt kipufogódob okozott bonyodalmat Debrecenben

Akt.:
Leszakadt kipufogódob okozott bonyodalmat Debrecenben
© Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Hajdú-Bihar – Hajdúszoboszlón teljes terjedelmében lángolt egy személyautó, Hosszúpályi közelében az erdő aljnövényzete gyulladt ki. Ügyeleti hírek.

Szerdán délelőtt Pocsajon, a Rákóczi utcában nyolcszáz négyzetméteren égett a száraz avar. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

A Keleti-főcsatorna partján, Sáp külterületén foltokban égett a nádas tegnap délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

A debreceni laktanya közelébe riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat. Délután egy személygépkocsi kipufogó dobja leszakadt, és a mögötte haladó autó alá szorult. Az egység kézi erővel eltávolította az alkatrészt.

Egy családi ház udvarán lángolt teljes terjedelmében egy személygépkocsi tegnap késő délután Hajdúszoboszlón, az Ádám utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a kigyulladt járművet.

Kigyulladt egy erdő aljnövényzete tegnap Hosszúpályi közelében, a Klapka utca végében, mintegy egy hektáros területen. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – összegezte a szerdai riasztásokat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük 15 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.