Lesz világosság a sötét téli estéken, éjszakákon

Lesz világosság a sötét téli estéken, éjszakákon
© Illusztáció: Getty Images
Debrecen – Folytatja a közvilágítás korszerűsítését az áramszolgáltató a cívisvárosban.

A közvilágítás üzembiztos működésének fenntartása és javítása érdekében az áramszolgáltató munkatársai a Damjanich utca és a Rózsahegy utca közötti területen, illetve az Újkerti Lakótelepen dolgoznak jelenleg – közölte az E-On Hungária Zrt. szóvivője. Egyházi Nikoletta tájékoztatása szerint a napokban a Margit téren, a Sestakertben, a Hatvan utcán, valamint a Piac utca és a Szent Anna utca között szakaszon kezdik el a közvilágítási kábelek cseréjét.

A több mint 15 millió forintba kerülő korszerűsítési munkálatok várhatóan december közepéig tartanak. A kivitelezés ideje alatt időnként zavarni fogják a gyalogosok közlekedését, de ügyelnek arra, hogy a munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az ott lakók és az arra közlekedők számára.

Az E-On csoport 2016-ban több mint 60 millió forintot költ Debrecen közvilágításának korszerűsítésére. Az eddigi fejlesztések eredményeként a Böszörményi út, a Borbíró tér és a Kossuth utca közvilágítási hálózatának korszerűsítése készült el – ismertette Egyházi Nikoletta.

HBN–OCs
hirdetés