Lesz mit törlesztenie a DEAC-nak

Lesz mit törlesztenie a DEAC-nak
© Fotó: Molnár Péter, archív
Debrecen – Egy szűk héten belül ismét találkoznak a nagy riválisok.

A négyes döntőbe jutásért játszik a DEAC Kamilla Gyógyfürdő csapata a Hepp-kupában szombaton, 18 órai kezdettel. Az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban rendezendő találkozón a Salgótarján együttese lesz az ellenfél.

Négy napon belül másodjára csapnak össze a csapatok, hiszen a bajnokság hétközi fordulójában szerdán már találkoztak egymással, s egy végletekig kiélezett mérkőzésen végül a nógrádiak hagyták el győztesen a parkettet. Van mit törlesztenie tehát dr. Nagy Ágoston csapatának.

Igazi presztízsmérkőzés várható, hiszen a két gárda az előző szezonban az alapszakaszon kívül a rájátszás, és a Hepp-kupa elődöntőjében is összefutott egymással. Az itt lejátszott öt mérkőzésből négyet a DEAC nyert meg, viszont az összes találkozó szoros eredményt, és parázs összecsapást hozott. – Mindig jó mérkőzéseket játszunk egymással, legtöbbször a napi forma dönt a győzelemről. A tarjániak menetelnek a bajnokságban, míg mi önmagunkhoz képest sokkal gyengébben játszunk mostanában, de így is majdnem sikerült legyőznünk őket idegenben. Nem lesz könnyű összecsapás, ám szerintem vissza tudunk vágni a szerdai vereségért – vélekedett Gál Balázs a csapat fiatal bedobója, majd hozzátette, képesnek tartja csapatát, hogy megvédje bajnoki címét a Hepp-kupában.

HBN–EÁ