Sport

2013.10.17. 13:52

Króner Martin fejlődni akar

Debrecen - A DVSC húsz esztendős védője gólt szerzett és gólpasszt adott az Újváros ellen.

Debrecen - A DVSC húsz esztendős védője gólt szerzett és gólpasszt adott az Újváros ellen.

Fölényesen győzött és továbbjutott a Ligakupa szerdai játéknapján a DVSC-TEVA, a piros-fehérek 5–1-re verték a Balmazújvárost idegenben. A meccsen több debreceni fiatal is szerepet kapott, többek között Króner Martin is, a nyáron a Váctól érkezett védő gólt lőtt és előkészített egy találatot Szécsi Márknak.

Van még ideje

Úgy vélem, az egész csapat jól játszott, tehát nem csak nekem jár a gratuláció – kezdte mondandóját a középhátvéd. – Jöttek a korai gólok is, ami magabiztossá tette a társaságot, hiszen már az első tíz percben háromszor beköszöntünk. Innentől kezdve nem sok sansza volt a házigazdáknak, főként a negyedik találatunk után, amelyet, nagy örömömre, én szereztem. Persze, az is boldoggá tesz, hogy egy gólpassz is összejött, de a lényeg a csapat sikere volt – fogalmazott Króner.

A fiatalember elismerte, a víztócsákkal tarkított játéktéren nehéz volt talpon maradni, de ez mindkét csapat játékosainak problémát okozott időnként. – Annyiban nehezebb talán a védőnek a dolga az ilyen talajon, hogy ha hátul hibázol, az végzetes lehet – elmélkedett a labdarúgó.

A futballistának felvetettük, ha huzamosabb ideig hasonlóan jól teljesít, akkor az első csapathoz is egyre közelebb kerül. – Az talán még várat magára, fiatal vagyok, fejlődni akarok, de bízom benne, az idő nekem dolgozik.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!