Leonel Pontes: a szezonon belüli egyik legjobb meccsünk volt

Akt.:
Leonel Pontes a pálya szélén
Leonel Pontes a pálya szélén - © Fotó: Kovács Péter
Sopron – A Haladás vs. DVSC (1-0) NB I-es labdarúgó mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: Nagyon jó, élvezetes mérkőzés volt, a szezonon belüli egyik legjobb meccsünk volt, a kapusnak nem volt védenivalója. A játékosainknak 6-7 helyzete volt a félidőben. Az első félidőben voltak kétes szituációk, amit nem éreztem lesnek. De az összecsapáson csak a végeredmény számít. Sajnos több tényező mellett a szerencse is elpártolt tőlünk. Hinni kell a munkában a játékosoknak, a klubnak. A játékosok ma is megmutatták, hogy jó csapatot alkotnak.

A Napló kérdésére, hogy meccsek óta jobban játszik a Loki, de a helyzeteket nem tudja berúgni, azt mondta Pontes, hogy a Real Madrid-Sporting mérkőzéshez hasonlítva, a Sportingnak több helyzete volt, mégsem a Sporting győzött.

Mészöly Géza: Büszkeség, hihetetlen érzés, boldog vagyok, hogy az ezer sebből vérző csapatunk győzött. Rengeteg hiányzónk van. A kapusunk magabiztosan, bravúrosan védett. A csapat tagjai küzdöttek egymásért, ilyenkor a Fortuna is mellettünk volt, kellett néhány szerencsés momentum, hogy nyerjünk, hogy a csapat megküzdjön, hogy ne kapjunk gólt. Nagy skalp a Debrecent megverni. Még az ördöggel is cimboráltunk, csak ne kapjunk gólt.HAON-ÉLŐ – Haladás vs. DVSC 1 – 0 (0 – 0)

Debrecen, Szombathely – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhetedik fordulójában a DVSC Sopronban lépett pályára a Haladás ellen szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.