Lemondott Kondás Elemér!

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Kondás Elemér hétfőn felajánlotta lemondását. A szakember a DVSC honlapjának elmondta, úgy érzi, a kialakult helyzetre való tekintettel váltásra van szükség a szakmai stábban.

– Több évtizede vagyok a klub alkalmazásában, az elmúlt öt és fél évben vezetőedzőként próbáltam mindent megtenni a DVSC sikerének érdekében. Köszönöm az eddigi bizalmat, és sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban – nyilatkozta a vezetőedző.

Kondás Elemér az NB I-ben csak a DVSC kispadján ült. Irányítása alatt két bajnoki címet (az elsőt ráadásul veretlenül), egy bronzérmet és két Magyar Kupát nyert a Loki. Összesen 162 bajnoki találkozón irányította a csapatot, ami a legtöbb a DVSC történetében, az edzők örökrangsorában a Loki a legtöbb pontot vele szerezte.

A Debrecen az Európa Liga első selejtezőköréből kettős győzelemmel ment tovább, de a második körben kettős vereséggel búcsúzott az esélytelenebb Torpedo Zsodinóval szemben. A bajnokságban két forduló után egy döntetlent értek el, és egyszer kikaptak.


Kabaré, de nem nevettünk

Debrecen – Gyenge játékkal, a végén pedig teljes rövidzárlattal, 3-1-es vereséget szenvedett a DVSC-TEVA.