„Lemészárolták” az Újvárost a Mezei-Vill játékosai

„Lemészárolták” az Újvárost a Mezei-Vill játékosai
© Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – Folytatódtak a küzdelmek a férfi futsal NB I-ben: a 10. fordulóban, hétfőn este az MVFC-Berettyóújfalu hazai pályán 8–2-re ütötte ki a Dunaferrt, míg a DEAC a Nyírgyulaj otthonában szenvedett 2–1-es vereséget.

Ijesztően indult a derbi a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, már az első percben vezetést szereztek a vendégek. Rövidesen rendezte sorait a Mezei-Vill, sorozatban négy gólt szerzett az Újfalu, mely félidőben 4–1-re vezetett. A szünet után is folytatódott a hazai gólparádé, 8–2 lett a vége. Sergio Mullor Cabrera tanítványai továbbra is vezetik a tabellát, 24 ponttal állnak az élen.

A debreceniek a nyírgyulajiak vendégeként léptek pályára. Az összecsapás első húsz percében nem született gól, aztán a második félidő derekán Siska Gergő lőtte előnybe az övéit. A hajrában Szabó Péter egyenlített, úgy tűnt, 1–1 lesz a vége, ám az utolsó pillanatban Sánta János eldöntötte a meccset. A DEAC jelenleg kilenc ponttal a kilencedik helyen áll.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu–Dunaferr 8–2 (4–1)

Pélfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Szilágyi N.

MVFC: Mezei D. – Javi Sanchez, Amílcar, Trencsényi J., Rafinha. Csere: László M., Kovács I., Szabó P., Gál I., Harmati T., Nagy D., Takács Z. Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera.

Gól: Rafinha (9., 29.), Javi Sanchez (10., 20., 24.), Amílcar (12., 35.), Gál I. (26.), illetve Fekete R. (1.), Horváth N. (29.)


Nyírgyulaj–DEAC 2–1 (0–0)

Nyírbátori Városi Sportcsarnok, vezette: Futó T.

DEAC: Faragó Á. – Kasuba M., Esztergomi Á., Buka B., Varga D. Csere: Dobi A., Bun R., Szentes Bíró T., Kántor T., Sándor B., Szabó P. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Siska G. (30.), Sánta J. (40.), illetve Szabó P. (37.)Sporthírek