Leköpték ütötték verték az autót a Széchenyi és István út kereszteződésében

Leköpték ütötték verték az autót a Széchenyi és István út kereszteződésében
Debrecen, Széchenyi és István utcák kereszteződésében közlekedési lámpánál október 15-én 16 óra körül egy előzetes közlekedési konfliktus miatt D.Sz., 2 társával odament a forgalmi ok miatt várakozó, és F. V. által vezetett IYF-321 forgalmi rendszámú, Renault Scenic típusú személygépkocsihoz.

A trió hangos szitkozódás közben a gépkocsivezető felöli részét, rugdosni kezdte, majd ütötték és leköpték azt.

A sértett kihallgatása során elmondta, hogy a támadók egy fehér színű Audi Q7-es típusú, külföldi rendszámú /töredék rendszám: 7777/ személygépkocsiból szálltak ki a cselekmény során.

A gépkocsivezető és utasai rövid időn belül feltalálásra kerültek, de kihallgatásuk során tagadták a cselekmény elkövetését.

Szemtanúkat keresnek

A büntetőeljárás sikeres lefolytatása érdekében a Rendőrség kéri azokat a szemtanúkat, akik a bűncselekményt látták vagy a történtekről bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Debreceni Rendőrkapitányság, Vizsgálati Osztályán személyesen (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4 szám” D ” épület I/4. számú hivatali helyiségében) vagy telefonon az 516–400 / 25-80-as melléken, vagy a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén.

A bejelentő személyét bizalmasan kezelik- adta hírül Kelemen Éva rendőr hadnagy, sajtószővivő. 

 

Nagyobb térképre váltás


 

Elfogások, előállítások Hajdú-Biharban

 

Egy szervezett kábítószer termesztő csoportot számoltak fel

Piac utca üzletből loptak pénzttárcátMindenszentek nyugalmáért dolgozik a rendőrség Hajdú-Biharban is