Lehetetlen küldetés előtt: a Szeged érkezik Újvárosba

Akt.:
Lehetetlen küldetés előtt: a Szeged érkezik Újvárosba
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A papírforma egyértelműen a Csongrád megyeiek mellett szól.

Nagynevű rivális látogat kedden 18 órától a Kőnig Rendezvényközpontba: a BL-résztvevő, klasszis játékosoktól hemzsegő MOL-Pick Szegedet látja vendégül a férfi kézilabda NB I. 11. fordulójában a Balmazújváros.

Hibátlan teljesítménnyel, a tabella második helyén állnak Zubai Szabolcsék tíz kör után. Juan Carlos Pastor alakulatát eddig egyetlen honi együttes sem tudta legyőzni, még a Veszprém sem. Balogh Zsolték 328 gólt lőttek a riválisoknak, és csak 218-at kaptak. A hírek szerint Bodó Richárd és Bóka Bendegúz sérülés miatt nem játszhat majd az újvárosiak elleni meccsen.

A hajdú-bihariak nem dicsekedhetnek ilyen remek mutatókkal: sereghajtóként, a 14. pozícióból várják az újabb erőfelmérőt Füzesi Ferenc tanítványai. Tizenegy mérkőzésen vannak túl az újvárosiak a bajnokságban, és csak egyszer hagyhatták el győztesen a játékteret. Emellett egyszer ikszeltek, és kilencszer alulmaradtak. Valami egyértelműen nem stimmel a Balmaznál, bár időről-időre próbál új lendületet venni a gárda. Az esélyek alapján egyértelműen kijelenthető, nem a Szeged elleni összecsapás után fognak elindulni fölfelé Bali Richárdék.

HBN