Lehetetlen a parkolás az APEH-nél? Teszteltük!

Lehetetlen a parkolás az APEH-nél? Teszteltük!
Van, aki nem szeret, és van, aki nem tud parkolni az adóhivatalnál. De olyan is elképzelhető, hogy (hely hiányában) lehetetlen a parkírozás. Teszteltük!

A Naplo Agorában– a Hajdú- bihari Napló közügyekkel foglalkozó levelezésében felvetették, hogy szinte lehetetlen leparkolni az APEH-nél. Nehezményezte a levélíró, hogy nincs mélygarázs, a környező utcákban pedig megállni tilos táblák vannak kihelyezve.

A képre kattintva megnézheti hol érdemes parkolni az APEH körül

Beismerjük, nem reggel nyolckor indultunk el az adóhivatalba, hanem a délelőtti órákban, de egy-egy hely jutott volna nekünk. Videónkon látható, az APEH belső parkolójában valóban nem volt hely, éppen úgy, ahogy a közeli utcák nagy részében sem. A megállni tilos tábla hatályát természetesen volt, aki figyelmen kívül hagyta. Neki könnyen sikerült leparkíroznia.

A Kolozsvári utcán  -2-3 percnyi sétára a APEH-től- ugyan volt hely, éppen úgy, ahogy a vele párhuzamos Munkácsy Mihály utcán is. Ám előbbinél meg éppen a lakók bosszankodnak a kora reggeli és a késő esti nagy forgalom miatt.

Az egyik lakó elmondta, nem csak a zaj, de a parkoló autók is bosszantják a közösséget, hiszen sokszor még a kapubeálló létét is figyelmen kívül hagyják az ügyfelek. Az idős úr visszasírja az APEH odaköltözése előtti időket, mivel akkor még csendes utca volt az övék.

Várható-e megoldás a parkolási gondokra az APEH-nél? Az illetékes válaszával hamarosan jelentkezünk.

Nézze meg videónkat!Nagyobb térképre váltás