Lehet, hogy tovább tolódik a meccs

A DEKE – PEKOSI-Hegyvidék NB I B csoportos mérkőzésre, amely utolsó lesz a bajnokságban, továbbra sem tudni, mikor kerül sor. Az biztos, hogy Debrecenben, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban rendezik.

A két csapat elvileg megegyezett a június 8-i időpontban (kedd, viszont óra, perc még nem dőlt el), ám friss hír, hogy a fővárosiak immár másodjára kértek halasztást, mivel vasárnap is volt találkozójuk, ezért keveset pihennének. Elvileg jelenleg a keddi időpont még él, ám van rá esély, hogy csak később csap össze a két gárda. Hogy mikor?

Az MKOSZ Versenybizottsága határoz a kérdéses DEKE II – PEKOSI-Hegyvidék NB I B-s kosármeccs időpontjának ügyében. Magyarán az is előfordulhat, hogy a szövetség részéről rápirítanak a pestiekre, és mégis kedden lesz a meccs (valószínűleg 18 órától, de a 19 óra is képben van). Végső döntés a mai napon várható.

Amint lesz pontos információnk, közöljük itt a Haonon vagy a deke.hu oldalon (amennyiben helyre jön annak technikai hibája) lesz olvasható.

A DEKE II jelenleg az alsóházi, 17-24. helyért zajló rájátszásban a 3. pozíciót foglalja el, de győzelme esetén (és más meccsek számára szerencsés alakulása folytán) a második helyre is feljöhet. Amennyiben veszít, legrosszabb esetben ötödikként végez. Ki már nem eshet a gárda.

Címkék: , ,