Legyőzte a Loki a Pelisztert

Legyőzte a Loki a Pelisztert
© Illusztráció: archív
Belek – Két felkészülési mérkőzést játszik ma a beleki edzőtáborban a DVSC-TEVA együttese, a magyar bajnoki cím védője a macedón Peliszterrel és a cseh Slovackóval csap össze Törökországban.

A Peliszterrel már túl is esett a randevún a Loki. Az első meccsen szerepeltek kevesebben a bajnokságban megszokott alapcsapatból a Lokiban, ennek ellenére a piros-fehérek domináltak a találkozó első félidejében. Különösen a két támadó, Tisza Tibor és Bereczki Dániel volt veszélyes, de Varga és Bódi is gólt lőhetett volna, ha több szerencséje van.

A fordulás után sem változott a játék képe, a magyarok teljesen beszorították a macedónokat a kapujuk elé, akik csak egy-két kósza kontrával vétették magukat észre. A 85. percben Tisza eltalálta a kapufát, majd három minutummal később megszerezte a győztes gólt a Debrecen. Bódi alapvonalról visszalőtt labdáját Bereczki továbbította a hálóba.

HBN

A tények

Edzőmérkőzés: DVSC-TEVA – Peliszter 1-0 (0-0)

DVSC-TEVA: Slakta (Novakovic, 45.) – Berdó, Máté, Brkovics, Vadnai (Ferenczi, 45.) – Bódi, Varga J., Bouadla, Wittrédi – Tisza, Bereczki.

Gólszerző: Bereczki D. (88.)