Legyen tudatos fogyasztó és vállalkozó! – Kérjen díjmentesen tanácsot fogyasztóvédelmi szakértőktől!

Legyen tudatos fogyasztó és vállalkozó! – Kérjen díjmentesen tanácsot fogyasztóvédelmi szakértőktől!
Debrecen – A mindennapi sikeres problémamegoldáshoz, a szembejövő akadályok elkerüléséhez gyakran szükségünk van független szakértők útmutatására vagy segítségére. Olyan tanácsadó másodpilótákra, akik anyagi ellenszolgáltatás nélkül képesek segíteni, ráadásul objektíven látják a helyzetünket.

A Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodahálózat csapattagjai azért dolgoznak hogy a fogyasztók és vállalkozások másodpilótái legyenek. A feladatuk, hogy szakmai tanácsaikkal elősegítsék azt, hogy a tudatos és magabiztos fogyasztók a fogyasztói társadalom előnyeit használhassák ki, és a vállalkozások a piaci verseny tisztességes résztvevőjeként harcoljanak a fogyasztók kegyeiért.

Szakszerű válaszokat és tanácsot adnak fogyasztói és vállalkozói kérdésekre. Aki online (info@fogyasztovedok.hu) vagy személyesen felkeresi a GVTI csapat irodáit (http://versenyugyi-tanacsadoiroda.hu/kapcsolat), azoknak díjmentesen adnak tanácsot, akár a szerződés megkötése előtt akár azután, hogy a probléma házhoz állt. Az egyénre szabott, teljeskörű tanácsadáson túl segítenek, jogérvényesítési kérdésekben is.

„Minden rendelkezésünkre álló eszközzel arra törekszünk, hogy tanácsadó irodáinkban, rendezvényeinken, és a tájékoztatás egyéb módjain is segítsük a fogyasztói kultúra terjedését, a tudatos fogyasztói döntéshozatalt, és a hozzánk betérők panaszainak hatékony és gyors rendezését” – mondta el Dr. Hajnal Zsolt, a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda szakmai vezetője, Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületének elnöke.

Szakterületeik: megtévesztő reklámok I szavatosság és jótállás I üdülési jog I termékbemutatók I fogyasztói csoportok I internetes vásárlások I jelentős piaci erővel való visszaélés I utazási szerződések I csomagküldő kereskedés I üzletfelek megtévesztése

Kérdéseivel forduljon a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda munkatársaihoz, akik díjmentesen segítenek személyesen, telefonon, online fogyasztóvédelmi és versenyjogi problémák kezelésében:

Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty utca 13. II. em., 203. (a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében) E-mail: debrecen@versenyugyi-tanacsadoiroda.hu, Tel: +36 52 500 731

Ügyfélfogadási idő: H, Sz: 12:30 – 16:30, K, Cs, P: 9:00 – 13:00 www.fogyasztovedok.hu

fv2

Címkék: