Legyen igaz és igazi ünnep a karácsony: legyen mindenkié!

Legyen igaz és igazi ünnep a karácsony: legyen mindenkié!
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Pénteken és szombaton élelmiszert gyűjt Debrecenben a Kishegyesi úti és Mikepércsi úti áruházban és Hajdú-Bihar megye kijelölt üzleteiben a Magyar Vöröskereszt.

Az önkéntesek várják a felajánlásokat, elsősorban tiszító- és tisztálkodási szereket, a karácsony „ízeit és kellékeit”, valamint egyéb ajándékokat a megye több pontján kijelölt helyszíneken.

Debrecenben a Kishegyesi úti, valamint a Mikepércsi úti áruházban 10 és 18 óra között adhatják le adományaikat a segítő szándékú emberek az országos vöröskeresztes gyűjtőakció részeként. Ugyanennek az akciónak két másik helyszíne a Hajdúszoboszlón, a kabai útfélen és Berettyóújfaluban, a Honvéd utca 13. alatt működő üzletközpont.

Debrecenben gyűjtőpont is üzemel ugyanebben a napszakban egészen december 21-ig: a MikulásGyár folyamatosan elérhető a Kishatár utca 11. alatti áruházban.

Vegyen eggyel többet!

Speciálisan Hajdú-Bihar megyei akció az, amelyben a megye egyik élelmiszer-üzletlánca nyitja meg kapuit a Vöröskereszt gyűjtésének. A kijelölt üzletekben december 7-én és 8-án zárásig gyűjtenek a Vöröskereszt önkéntesei (Debrecenben a következő hétvégén várják a felajánlásokat a Reál üzletekben).

Legyen igaz és igazi ünnep a karácsony = legyen mindenkié, ezért kérjük, csatlakozzon szeretetakciónkhoz, vegyen eggyel többet, és adja nélkülöző embertársainak”

– ezzel a gondolattal kéri a vásárlók segítségét a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.

Az összegyűlt adományokból az ünnep előtt a lét peremén élőknek, nélkülöző sokgyermekes családoknak, idős, egyedülálló beteg embereknek ad segélycsomagot a szervezet.

– Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete –